Is je zoon of dochter binnenkort jarig en ben je op zoek naar een locatie in Drenthe voor een onvergetelijk kinderfeestje? Bekijk dan de grootste indoor speeltuin in Drenthe! Hier kan de kleine onder meer klimmen op de speeltoestellen, spelen in de ballenbak en de mooiste trucjes laten op de springkussens. Samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes beleeft jouw kind een onvergetelijke verjaardag. Informeer je direct door de binnenspeeltuin in Drenthe te bekijken.

Voor ieder wat wils

Bij Ballorig weten ze wat kinderen leuk vinden. Aangezien dit kan variëren vind je het allemaal in hun indoor speeltuin. Eindeloos klimmen, klauteren, springen, ontwijken, maar ook vallen en opstaan op de vele toestellen; en dat is slechts het begin. Zo kunnen kinderen ook gebruik maken van de rodelbaan, spelen in de ballenbak, hun skills laten zien op de vele springkussens en kunnen ze zelfs een poging op de klimwand.

Hele dag voorzien voor slechts €11

Een dagje Ballorig houdt in dat kinderen voor €11 tot sluitingstijd van de toestellen gebruik kunnen maken. En dat niet alleen; ieder kind heeft recht op 3 glazen limonade en één chips- of snoepzak. De jarige Job krijgt bovendien een cadeautje, wat de ervaring uiteraard nog specialer maakt. Dat allemaal voor €11; zo kan jij ook van het feest genieten.

Diverse arrangementen mogelijk

Bij Ballorig kun je kiezen uit diverse arrangementen. Naast de kinderfeestjes bieden wij ook groepsarrangementen, zoals peuteruitjes (tot 5 jaar). Hiervoor betaal je €4,50 per kind. Houd rekening dat je pas vanaf 15 kinderen hier gebruik van kunt maken. Bij een groepsarrangement krijgen kinderen patat, twee limonades en tot slot een lekker ijsje.

Daarnaast zijn schoolreisjes ook mogelijk, voor slechts €10 per kind. Klimmen en klauteren met de hele klas; een ervaring die de kinderen ongetwijfeld niet snel zullen vergeten! Naast onze indoor speeltuin in Drenthe vind je Ballorig vestigingen door heel Nederland. Informeer je direct door hun site te bekijken: Ballorig.nl!

Binnenspeeltuin in Drenthe