De fauteuil is populairder dan ooit te voren. Overal in Nederland kom je ze weer tegen in woonkamers. De reden hiervoor is duidelijk een fauteuil heeft tegenwoordig weer zeer strak design en is dus een echte toevoeging voor je interieur.

Maar belangrijker nog de fauteuil garandeert ultiem zit comfort. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de designvolle relaxfauteuils van Hjort Knudsen, die naast design ook veel comfort hebben. Lees hieronder meer over fauteuils en onze tips daarover.

De fauteuil is bij uitstek de plek om te rust te komen

Wij zijn niet meer weg te slaan uit onze fauteuils. Het is een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen. Lekker ontspannen in de avonduren en in het weekend. Na wat draaien en onderuitzakken heb je de juiste houding gevonden en je hebt het gevoel dat je heerlijk wegzakt in de stoel. Totaal geen straf om dat uren te doen!

eigenschappen keramische tegels

Design keuze voor een fauteuil

Je kiest een fauteuil absoluut vanwege het zit comfort, maar een mooi design is minstens zo belangrijk. Gelukkig heb je tegenwoordig een legio aan keuzes in verschillende stijlen. Hierdoor zit er altijd wel wat voor jou tussen.

Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een draaifauteuil. Zo kan je de kant op zitten die jij wilt zonder de stoel te verschuiven. En je kan lekker ritmisch heen en weer bewegen om nog meer te relaxen.

Ook heb je fauteuil met de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw. Echter zijn deze geplaatst op een standaard waardoor het ook nog een heerlijk draaifauteuil is. Zeker een aanrader als je wil genieten van beide!

Dan heb je daarnaast natuurlijk nog de fauteuils die gewoon vast staat op poten. Super design voor en minstens net zo comfortabel. Als je geen zin hebt in al dat gedraai zal dit zeker de beste keuze zijn!

onderhoud keramische tegels

Accessoires voor bij je relaxfauteuil

Je hebt de juiste fauteuil gekozen, zit perfect en ziet er super stijlvol uit. Dan ontbreekt er nog 1 ding, accessoires eromheen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een lekker poef. Zo kan je lekker met de benen gestrekt op de fauteuil zitten of liggen. En het voordeel is ben je er weer klaar mee dan zet je de poef ergens anders weer neer.

Daarnaast is het aan te raden een leuk tafeltje naast je fauteuil te zetten. Ideaal voor je boek, laptop, tablet of afstandsbediening. Daarnaast is het ook super handig voor je kop thee of wijntje waarmee je lekker tot rust komt. En als laatste is het ook nog eens super stijlvol!