Een montagelift is de ideale oplossing voor glaszetters, steenhouwers, en diegenen die werken met architectonische metalen. Een metaallift is een mobiel stuk gereedschap dat door vele glaszetters wordt gebruikt voor het installeren van glas, gordijngevels, aluminium panelen, of andere materialen. Ontworpen en gebouwd met de hoogste kwaliteit vakmanschap voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het is dé slimme hefoplossingen voor projecten zowel groot als klein.

Wat is een montagelift?

Een montagelift maakt veiliger tillen en sneller installeren mogelijk en wordt snel de duidelijke keuze voor professionele glaszetters overal. De hefinrichting kan in alle richtingen worden gedraaid en naar voren worden getelescopeerd. Bewezen als effectief hulpmiddel door glaszetters in Europa. Vanwege de vraag naar dit type machine van veel van de leiders en diverse aanbieders in de glasindustrie. De vindingrijkheid, techniek en kwaliteit van deze montageliften zullen niet teleurstellen

Hefliften voor een eenvoudigere montage

Hefapparatuur voor glas, waaronder vacuümhefapparatuur voor glas, zuignappen voor zwaar gebruik, vacuümhefapparatuur voor bekers, draagbare hefapparatuur, traditionele hefapparatuur en nog veel meer.

Topspin International biedt hef- en hanteerapparatuur voor glas. Deze montageliften omvatten Vacuum glas Lifters, zware zuignappen, vacuüm Cup Lifters, en nog veel meer. De glas hefapparatuur van dit bedrijf is ontworpen voor verschillende banen, hefvermogen, en grip bereik. Met behulp van de nieuwste technologie, zijn glasbehandelingsmachines in staat om zowel rechte als gebogen ramen, glasruiten en andere luchtdichte oppervlakken te tillen. Deze machines worden aangeboden in zowel binnen- als buitenmodellen

Sommige modellen hebben zelfs een zelfaandrijvende functie, compacte afmetingen en scherpe draaicirkel. Hierdoor kunnen ze zelfs in kleine ruimtes ingezet worden. Bovendien zijn diverse innovatieve heftoestellen zo compact dat ze kunnen worden vervoerd met een standaard bestelwagen of op een machineaanhanger.

Waarom een montagelift overwegen?

  • Compacte, slimme hefapparaten
  • Eersteklas precisie, betrouwbaarheid en kwaliteit
  • Een reeks van standaard en complexe modellen met op maat gemaakte oplossingen beschikbaar
  • Creatieve oplossingen met een focus op klanten

Hefuitrusting voor glas

Het veilig verplaatsen van glas en overige materialen vereist ongecompliceerde en betrouwbare apparatuur. Voor grote en kleine platen is er een complete lijn van glasbehandelingsapparatuur ontworpen om uw productieprocessen efficiënt te laten verlopen. Wel zo handig als u graag zo precies en veilig mogelijk werkt.