Piepschuim is een veelgebruikt materiaal binnen de reclamewereld. Kleine én grote bedrijven schakelen steeds vaker een signbedrijf in voor het uitdenken en monteren van letters, logo’s en uiteenlopende vormen van piepschuim. Kiezen voor piepschuim biedt dan ook veel voordelen, die allemaal in dit artikel ter sprake komen.

Licht als een veertje

Het bestaat voor 98% uit lucht en dat is wel te merken. Het maakt niet uit hoe groot de letters of logo’s zijn, piepschuim blijft vele malen lichter dan de overige beletteringsmaterialen. De praktische voordelen hiervan spreken voor zich.

Piepschuim is veelzijdig

Als het op piepschuim aankomt is alles mogelijk qua vorm en kleur. Gaat je voorkeur uit naar grote 3D-letters? Of heb je het toch liever wat subtieler, in de vorm van professionele gevelbelettering? Het is allemaal mogelijk. Veel bedrijven ontwerpen op maat gemaakt piepschuim en monteren het op een locatie naar uw keuze. Voor meer informatie over wat allemaal mogelijk is met piepschuim kunt u zich informeren bij een specialist in uw regio.

piepschuim op maat

Goedkope oplossing

Buitenreclame is vaak prijzig. Piepschuim reclame is een uitzondering op de regel, omdat het materiaal goedkoop is en het eenvoudig bewerkt kan worden. Vandaar dat veel middelgrote bedrijven het als goed alternatief zien en bereid zijn te investeren in piepschuim letters en logo’s. Het resultaat oogt daarentegen alles behalve goedkoop. Met een goed ontwerp en een prominente locatie zullen uw bereik en merkbekendheid ongetwijfeld toenemen.

Onverwoestbaar

Piepschuim reclame is natuurlijk niet letterlijk onverwoestbaar, maar het kan zeker tegen een stootje. Uw reclameboodschap blijft onaangetast gedurende de meest uiteenlopende weersomstandigheden en is zelfs beschermd tegen vandalisme. Piepschuim reclame wordt namelijk voorzien van een polyeara coating, waardoor zelfs kwaadwillenden uw reclame niet kunnen beschadigen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Bent u benieuwd naar de overige voordelen van piepschuim? U kunt zich vrijblijvend informeren bij Piepschuimreclame.nl, dé specialist in piepschuim letters, logo’s en maatwerkoplossingen. Bellen kan via 0850657471. Stelt u liever uw vragen via de mail? Ook dat is mogelijk via [email protected].