Als ondernemer in de horeca wilt u uw gasten natuurlijk de allerbeste kwaliteit koffie voorzetten. Wanneer mensen buiten de deur gaan eten en drinken, verwachten ze uitsluitend de allerbeste koffie. En dit is ook niet vreemd! Buiten de deur wil je verwend worden en bovendien betaal je er ook voor. Maar waar koop je de horeca koffiemachine en welke is nou de beste?

De horeca koffiemachine: waar kopen?

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte machine voor in de horeca kun je het beste de horeca koffiemachine bij KoffieMatters aanschaffen. Bij KoffieMatters zit je namelijk niet vast aan een koffieverplichting. Het is mogelijk om de koffiemachine te laten brengen, te installeren en ook te laten onderhouden door KoffieMatters.

De apparaten die hier verkocht en gehuurd kunnen worden zijn van de kwaliteitsmerken Gaggia Milano en Saeco. De apparaten zijn gemaakt voor het zetten van grote hoeveelheden koffie, wat zeker van belang is in horecagelegenheden. Omdat het kopen van een horeca koffiemachine nou eenmaal een grote investering is, kun je er bij KoffieMatters ook voor kiezen om de koffiemachine voor in de horeca te leasen.

Bij KoffieMatters gaat alles via hun: “niets moet, alles mag” principe! Hierdoor kun je ook gebruik maken van hun andere services. Zo kun je kiezen voor verschillende onderhoudspakketten, koffiebonen die regelmatig worden bijgevuld (zonder abonnement) en reparatie aan koffiemachines (waarbij je zelfs een leenmachine tot je beschikking krijgt).

gaggia milano horeca koffiemachine

Wat is de beste horeca koffiemachine?

Eigenlijk is het antwoord op deze vraag eenvoudig; welke horeca koffiemachine het beste past is afhankelijk van het gebruik en jouw bedrijf! Het apparaat moet aansluiten bij je wensen en verschillende koffievarianten en -specialiteiten. Zo bestaan er redelijk eenvoudige machines, maar ook machines waarop je bijvoorbeeld een caramel macchiato kunt maken.

beste horeca koffiemachine

Hiernaast is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende soorten koffiemachines. Je kunt kiezen uit de volgende soorten:

  • Volautomatische koffiemachine;
  • Halfautomatische koffiemachine;
  • Espressomachine.

Hiernaast is het van belang om rekening te houden met de gebruiksfrequentie van de horeca koffiemachine. Hoeveel kopjes koffie verwacht je per dag met de machine te zetten? Ook dit speelt een belangrijke rol!

Wanneer je voor een koffiemachine voor in jouw horecagelegenheid kiest, kies je voor KoffieMatters!