Je hebt binnenkort je eerste date met je crush. Hartstikke spannend natuurlijk, want je wilt wel die onuitwisbare eerste indruk maken. Maar ja wat als de zenuwen nou de overhand krijgen en je even niet meer weet wat je moet zeggen? Je wilt koste wat het kost die ongemakkelijke stiltes voorkomen op een eerste date met je crush. Lees snel verder voor vragen voor je crush.

Vraag je crush voor de 1e date

Je wilt graag met je crush op date, maar dat weet je crush nog niet. Daarom moet je die eerste stap gewoon zetten. Maar laat die eerste stap zetten nou bijna het spannends zijn van allemaal.

Zonder die eerste stap te zetten komt die date nooit en dan laat je je gouden kans lopen. Daarom is het belangrijk om je crush gewoon te vragen. Dit kan digitaal maar wat het beste werkt is om het toch in het echt te doen. Kies een moment uit dat je net even met z’n tweeën bent en grijp dan je kans.

Het belangrijkste is om gewoon die eerste stap te zetten. Liever dat het een keer niet werkt dan dat je je kans hebt laten schieten en dat je daar spijt van krijgt. Dus stap er met zelfvertrouwen op af en het gaat je lukken!

Kom met originele, spontane en onverwachte vragen

Je crush heeft ja gezegd maar nu moet je die onuitwisbare indruk nog achterlaten. Ga er niet over stressen wij helpen je verder!

Zorg ervoor dat je met leuke vragen aan komt zetten. Vragen als wat is je hobby en wat voor werk doe je zijn leuk maar zijn vaak wat simpel en saai. Je krijgt een kort antwoord en je bent weer aan zet.

Leuke vragen die het gesprek echt op gang brengen

Kom met vragen die wat meer diepgang zoeken zoals: “wat is de mooiste plek waar je ooit bent geweest en waarom?” of “Als je nog maar van één type keuken mag eten welke en waarom?”.

Ga er ook vooral op in zodat je gesprek natuurlijk doorloopt i.p.v. dat je je volgende vraag van je lijstje voorleest. Dit soort vragen hoor je niet vaak en laten je crush even nadenken. Hierdoor krijg je veel leuke spontane antwoorden wat vaak ook voor erg grappige situaties zorgt.

Leuke vragenlijst voor meerdere situaties

De lijst met vragen en de gedachte erachter zijn natuurlijk leuk voor een eerste date. Maar je kan de vragen ook gewoon gebruiken voor je vriend of vriendin. Er zitten vast een hoop leuke vragen om te stellen tussen waar je het nog niet over hebt gehad.