Weet je niet wat je met je oude wijnvaten moet doen en ben je op zoek naar de leukste oplossingen? Dan ben je op de juiste pagina beland. Wij hebben 6 ideeën voor je verzameld, waarmee jij het maximale uit je vintage wijnvaten haalt. Wijnvaten kunnen namelijk hergebruikt worden om diverse meubelen en armaturen te maken. Je leest het allemaal in ons blog!

Wijnvat barkruk

Wijnvat barkrukken zijn een leuke verschijning en kunnen binnen worden gebruikt voor het opleuken van je keuken. Je creëert er een rustieke sfeer mee, die door velen geapprecieerd wordt.

Unieke kroonluchter

Wist je dat je een kroonluchter kunt maken van de oude metalen ringen van wijnvaten? En dan niet alleen: de metalen kroonluchter ziet er ook nog eens trendy uit en is te combineren met diverse interieurstijlen.

Woonkamertafel

Een woonkamertafel maken van hergebruikte wijnvaten is niet de meest creatieve oplossing, maar het zorgt wél voor een mooie tafel. Het resultaat is een stevige en stijlvolle tafel. Daarnaast is het maken van een wijnvat tafel natuurlijk een leuke doe-het-zelf klus.

de leukste oplossingen voor hergebruikte wijnvaten

Comfortabel bed voor je viervoeter

Een oplossing waar we niet zelf op zijn gekomen, maar dat maakt hem niet minder leuk. Vergeet echter geen hondenkussen aan te schaffen, om daarmee het beestje helemaal blij te maken.

Wijnrektafel

Een wijnvat dat gerecycled wordt tot wijnrektafel; geen slecht idee, right? Wijnrektafels kun je zelf maken, maar ze zijn natuurlijk ook online te bestellen.

Wijnvat vuurplaats

De laatste, maar zeker niet de minste. Een wijnvat vuurplaats creëert enorm veel sfeer in je tuin en is ideaal voor de koudere herfstdagen. Samen gezellig bij het vuur zitten, de laatste roddels delen, het kan allemaal.

Benieuwd naar meer?

Heb jij nog vragen, of ben je op zoek naar een bedrijf dat de mooiste meubelen, houten regentonnen en tuinartikelen maakt van wijn- of whiskyvaten? Neem dan contact op met Barrel Atelier, dé specialist als het op hergebruikte wijn- en whiskyvaten aankomt. Contact opnemen kan door te bellen naar 0383760185, of te mailen naar [email protected]. Wil je liever de website bekijken? Dat kan door te klikken op https://www.barrelatelier.nl/nl/.