Niets komt zo dicht in de buurt van de warmte en charme van een houten keuken. Het geeft een natuurlijke afwerking die in elk huis past. De keukens zijn rijk en veelzijdig, je kunt kiezen voor een klassieke of eigentijdse look wanneer je kiest voor een houtdesign. Perfect te combineren met allerlei kleurenpaletten en werkbladen. Hierdoor krijg je een keuken die echt tijdloos is of juist zeer modern. Geen idee hoe je de keuken zelf kunt samenstellen? Eco Keuken helpt met het op maat maken van de perfecte houten keuken.

Flexibiliteit van een houten keuken

Of je nu op zoek bent naar een houten keuken voor een moderne of traditionele setting, met de flexibiliteit van ons assortiment kunt u uw massief houten keuken ontwerpen zoals u leeft.

De keuken worden in eigen fabriek gebouwd met behulp van duurzaam hout en de beste productietechnieken, hierdoor wordt de productietijd verkort en zijn de keukens eenvoudig te plaatsen. Alle kasten worden standaard volledig gemonteerd geplaatst.

charmante houten keuken

Populariteit van hout

Een lange tijd waren de houten keukens hip, maar verloor toen aan populariteit. Inmiddels zijn ze weer helemaal in. Met dit materiaal kun je tenslotte veel combineren. Denk aan: houten kasten, werkbladen, vloeren, meubels en accessoires – allemaal gericht op het toevoegen van een aardse, boerderijstijl aan het huis.

Er is iets rustgevends aan een houten keuken. Of het nu eiken, beuken of dennen is, hout heeft een veelzijdige zachtheid – neutraal maar warm, tijdloos en gezellig. De meeste traditionele boerenkeukens zijn gemaakt van hout en het is een materiaal dat niet alleen lang meegaat, maar alleen maar beter wordt met de jaren. Een houten oppervlak met de versleten glans die door jarenlang gebruik is verdiend, is prachtig!

Maatwerk

De vriendelijke adviseurs van Eco Keukens staan voor je klaar via e-mail en telefoon of in de showroom. Ongeacht in welk stadium jij je bevindt in het ontwerpproces van de keuken, we streven ernaar om de aankoop van jouw nieuwe houten keuken flexibel, stressvrij en plezierig te maken – van bestelling tot levering en daarna.